Aquests son els nostres espais.

centredediabcn. Les nostres installacions

Localització i accés

El Centre de Dia La Magnòlia està situat al carrer Amigó,17- 19. Pertany al barri de Sarrià-Sant Gervasi, però dóna servei per la seva ubicació al barri de les Corts i Dreta i Esquerra de l’Eixample de forma habitual.
Tot i que la xarxa de transport públic i el servei de transport adaptat opcional que deriva el Centre, fa que es pugui oferir servei a una zona molt més àmplia de Barcelona.

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Oferim 30 places privades i 20 col·laboradores amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

centredediabcn. Les nostres installacions

Informació general

El Centre es troba a la planta baixa. Disposa d’una superfície de 410 metres quadrats aproximats i està provist de les instal.lacions necessàries i adaptades per donar l’atenció adequada a cada persona.

Les instal.lacions es distribueixen en tres sales principals de lliure accès on es fan les activitats d’estimulació i una sala de fisioteràpia, totes diferenciades per l’ús diari que s’en fa. Els tres àmbits de convivència diferents, permeten agrupar convenientment als nostres usuaris i usuàries segons el tipus i el grau d’afectació global ( funcional i cognitiva) i preferències de cada persona.

Hi ha 2 lavabos dobles un per homes i un per dones, independentment d’aquests hi ha 2 banys assistits.

centredediabcn. Les nostres installacions

Sala de Mùsica

Un dels usos habituals de la sala polivalent és el treball amb la música. La música està present a les nostres vides des del naixement o abans, (durant els mesos d’embaràs) és per això que és una eina molt potent per treballar les capacitats cognitives, com la memòria, l’atenció, etc i sobretot les reminiscències.

La nostra biografia habitualment està lligada a una banda sonora concreta i marcada per una època, compartir les músiques de la nostra vida amb d’altres persones ofereix un espai de cohesió del grup d’una forma més lúdica alhora que treballem de forma completa les capacitats cognitives. la tecnòloga actual ens permet preparar sessions de música molt personalitzades,poden portar els seus vinils, fer demanda de cançons i amb internet fer les recerques oportunes, etc.

No cal dir que l’espai dedicat a la música és un dels més esperats pels nostres pacients.

La Magnolia Centre de Dia Barcelona

Menjador

Un dels usos de la sala principal és pels àpats. Els àpats no són només un moment d’ingesta d’aliments, a la Magnòlia els plantegem com un espai més de convivència i benestar, alhora que es gaudeixi d’un menjar el més bo i saludable possible.
El menjar que servim a La Magnòlia és de càtering i podem oferir dietes adaptades a diferents necessitats.
Afavorim que els àpats siguin moments de compartir opinions i vivències moltes vegades comentant les notícies i fent una sobretaula al voltant de l’actualitat. Els auxiliars durant els àpats han d’estar pendents de la ingesta correcta i també de fer de facilitadors d’aquestes relacions socials que es potencien al voltant del menjar, fet que és molt inherent a la nostra cultura.
Donat que les persones que estan al centre de dia tenen algun tipus d’afectació cognitiva o funcional, els estris per menjar ofereixen una funcionalitat per garantir l’autonomia i confort en la seva utilització.

centredediabcn. Les nostres installacions

Despatxos per professionals

La Magnòlia disposa de despatxos per oferir atenció individualitzada o per a petits grups per a persones externes al centre.

Recolzament de La Magnòlia ofereix els seus serveis especialitzats en alguns d’aquests espais.

Podem oferir espais a altres professionals que puguin estar interessats a disposar d’un despatx professional.

Ets un professional de la salut especialitzat en tractaments amb gent gran? Pots tenir el teu espai al nostre centre