Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Sant Gervasi 2017 Caminada Flyer 1 1 – Copia

Caminada Radars de Sant Gervasi

El dissabte 10 de juny, a les 11 h, la ciutadania implicada en el projecte Radars té una cita a Sant Gervasi. El Districte organitza una Caminada Radars en què participaran voluntaris i usuaris del servei, oberta a tot el veïnat. El Centre de dia La Magnòlia hi col.laborem. 

L’itinerari, que sortirà de la plaça Mañé i Flaquer, recorrerà tots els barris on actualment està implementat el projecte Radars: el Putxet i Farró, Sant Gervasi – La Bonanova i Sant Gervasi – Galvany. L’objectiu de l’activitat és fer difusió del projecte i sensibilitzar la ciutadania de la importància de participar-hi.

El projecte Radars té com a prioritat reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de la gent gran. La iniciativa es du a terme amb la complicitat i participació de veïns i veïnes observadors que estan atents, en el dia a dia, a la dinàmica de les persones grans que coneixen. Si detecten un canvi en la seva rutina diària, en el seu comportament o en el seu aspecte, es posen en contacte amb l’equip d’atenció social del consistori, perquè actuï.

Si vols participar al projecte Radars, pots fer-ho a través de csssantgervasi@bcn.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *