Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Ironside Serie De Tv 384893200 Large Copia

Treballant la reminiscència: Els inicis de la TV

Aquesta setmana hem fet reminiscència dels inicis de la televisió, de la primera tele que vàrem tenir, dels programes, de les sèries i dels seus protagonistes.
La Teresa ens ha explicat amb molt detall qui li va vendre i de l’efecte que va causar en tota la família, s’ha emocionat en diverses ocasions.
L’Ángel ens ha sorprès explicant que el primer programa que va veure a la televisió que va comprar el seu pare, era un programa d’entrevistes i la persona entrevistada era el fundador del Banc de Santander, el » padre Botín» com ell s’ha referit, recorda que va quedar impressionat amb l’ampli ventall de coneixements que va mostrar durant l’entrevista el Sr. Botín.

Tots plegats hem fet memòria de sèries mítiques com Bonanza, Ironside, programes com un Millón para el mejor, personatges com Laura Valenzuela, Kiko Legart, concursos com l’un, dos, tres amb la Ruperta i molts més.

No ens volem llençar floretes, però quan les persones que estan al centre no poden evocar espontàniament, la Núria i l’Eva, fan ús del repertori de pel.lícules, actors, cantants, etc, que coneixen gràcies al que han aprés dels seus pares i avis, tots aquells coneixements que no s’adquireixen a cap escola. Ara d’aquestes vivències o coneixements es beneficien totes les persones que venen a fer memòria a La Magnòlia i els podem fer el que se’n diu record facilitat, oferint pistes, donant la primera lletra o lletres d’un nom o títol les persones afectades de problemes de memòria poden recuperar un record que no són capaces de fer espontàniament i gaudir de la reminiscència.

Us recomanem fer-ho amb els vostres familiars, és beneficiós pel qui recorda i pel qui ho comparteix.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *