Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
FondomagnoliaW

El nostre primer aniversari

Avui fa un any que vàrem tornar a obrir i ens agradaria comparatir els esdeveniments d’aquest any i agraïr-vos els vostre suport.

Aquesta és la nostra carta d’agraïment:

Primer aniversari La  Magnòlia

Benvolguts familiars i amics, avui celebrem el primer aniversari del Centre de dia La Magnòlia i volem donar-vos les gràcies novament.

Ha estat un any emocionant per poder consolidar aquesta etapa. Gràcies a entitats i persones i a la confiança de les famílies hem pogut iniciar aquest projecte, oferint continuïtat al treball que havien iniciat altres persones amb les que conjuntament la Núria Ribot i jo mateixa havíem treballat durant 12 anys.

Ens hem proposat aquest primer any mantenir l’atenció centrada en la persona, generant espais i activitats que proporcionin benestar com a primer objectiu i millorin l’evolució del procés degeneratiu, objectius que sempre havien  format part del sistema de treball d’ISPA.

Durant aquest any també hem fet millores a les instal·lacions per tal d’oferir un entorn més adaptat  i confortable a les necessitats dels nostres pacients. Hem renovat la instal·lació eléctrica i d’aigua, hem canviat tot els aparells  climatitzadors, s’han substituït els wàters perque siguin més alts i segurs i hem fet una primera fase de pintar tot el local.

Ens hem centrat en millorar la part interna del local i ara estem treballant en el canvi d’imatge de la façana, etc.

Durant aquest any hem consolidat la relació amb la Generalitat com a centre col·laborador i estem treballant per fer  difusió del centre, es per això que ens plau comunicar-vos que ja disposem de página web.

El disseny tant de la página web com del nostre logotip han estat elaborats per professionals que han entés la nostra manera de fer i han fet un treball molt personalitzat i compromés amb el nostre projecte. Per tot això vàrem demanar col·laboració a les famílies perque volíem que les fotografíes fosin de persones reals i altra vegada vàrem disposar d’una col·laboració molt especial amb un fotgraf que ha  copsat de forma sincera i especial el nostre compromís amb les persones. Agraïm especialment a les persones que ens van autoritzar a fer fotografies als seus familiars per fer més propera i real la nostra web. Aquest agraïment i reconeixement és extensiu als  professionals que ho han fet  possible.

 

 

 

Us convidem a visitar la nostra web, Centre de dia La Magnòlia (www. centredediabcn.org).

Si aneu als diferents continguts de la web, podreu veure una pestanya que apareix amb el nom de RecolzaMent, RecolzaMent és una unitat de serveis complementaris al centre o externs al centre on un grup de professionals amb una  reconeguda trajectòria professional en l’àmbit de la gent gran oferiran els seus serveis. La Núria Ribot i jo mateixa estem molt il·lusionades amb aquesta col·laboració que pot ajudar a millorar l’atenció a les persones grans amb demència o trastorns  associats a l’envelliment des de diferents disciplines i formats.

No volem oblidar-nos de reconèixer la feina que estant fent  els nostres companys que ja formaven part d’ISPA i dels que no s’han pogut incorporar en aquesta nova etapa, però que ens han deixat un pòsit i estant presents a la nostra feina diària.

Així doncs,  GRÀCIES A TOTS PLEGATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Núria Ribot Baron i Eva Bayona i Pons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *