La Magnòlia vol ajudar a les famílies de les persones que tenen un familiar amb deteriorament cognitiu o demència. Per això ofereix un assessorament inicial gratuït de les possibilitats d’actuació envers el procés de deteriorament.

L’actuació es pot centrar en serveis de tipus ambulatori, amb la unitat de serveis a la gent gran RecolzaMENT o de centre de dia (més perllongats).

Informació i asserorament professional

La Magnòlia ofereix serveis de centre de dia i ambulatoris RecolzaMent). Segons les necessitats que la família planteja envers la persona afectada de deteriorament cognitiu i la dinàmica i logística familiar, personalitzem l’atenció que podem oferir i informem dels recursos que poden afavorir una millor qualitat de vida i de l’entorn. Aquest primer assessorament dels serveis que podem oferir és gratuït.

Les demències no tenen cura actualment, però la informació i formació a la família poden ser elements vitals per una millora en la qualitat de vida de la persona amb demència i del seu entorn familiar, és per això que des de la Magnòlia creiem que l’atenció a la família és tant important i incideix de forma directa en la persona amb demència.

Acompanyament permanent als familiars

Des del centre de dia La Magnòlia el treball d’atenció directa que oferim les especialistes del centre Psicòlogues) amb els nostres pacients ofereix una informació diària molt valuosa pels familiars i facilitem estratègies per millorar la qualitat de vida de les persones també al seu entorn familiar o domicili.

Els serveis orientats a les famílies que es fan des de RecolzaMent també volen donar suport i ajuda a les famílies de les persones que tenen un familiar amb deteriorament cognitiu o demència. Amb atenció individual o en grup RecolzaMent facilita estratègies i coneixements dirigits als cuidadors de les persones amb demència o seqüeles de lesions cerebrals (ictus, etc).

Sol·licita un cita amb el nostre equip

Contacta’ns