Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Nadales Insti 3

Cantada de Nadales intergeneracional

Un any més, alumnes de l’Institut Can Vilumara de l’Hospitalet de Llobregat han vingut durant les vacances de Nadal a fer una cantada de nadales col.lectiva. Aquests alumnes estan estudiant un Cicle formatiu d’Atenció a persones en situació de dependència i s’estan formant per ser bons i bones professionals en el sector.

Aquesta activitat com totes aquelles en les que participen persones de diferents edats són activitats molt benvolgudes i alhora molt profitoses i terapèutiques. L’intercanvi d’ajuda i d’experiències, d’energia i serenitat, els somriures i la tendresa dels moments compartits són increïbles.

Les persones grans gaudeixen d’estar amb persones més joves i alhora aquests trenquen estereotips que poden tenir de la vellesa. Aquests estereotips que socialment estan molt estesos i que no deixen de ser això, estereotips.

Des de La Magnòlia procurem proporcionar espais de trobada per compartir vivències i sobre tot per gaudir i disfrutar. Bon Nadal!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *