Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Gym

VISCA LA VIDA ACTIVA!

L’activitat física és important en totes les etapes de la vida. A mida que ens fem grans els exercicis o tipus d’activitat s’han d’anar adaptant a les necessitats, possiblitats i prioritats de cadascú. Als centres de dia una de les rutines és la raelització de taules d’exercicis. Així, des de l’escalfament fins els estiraments estan pensats per moure el cos i estimular la circul.lació sanguínea sense arribar a esgotar.

Aquí us deixem un enllaç d’uns vídeos molt interessants i pràctics de com adaptar aquestes activitats. Es poden realitzar al domicili, així que en època de vacances o bé els caps de setmana, són un recurs molt interessant.

Altres activitats que es poden realitzar són:

  • Caminar avançant cap endavant amb passes llargues
  • Caminar en zig zag
  • Caminar cap endavant i cap endarrere
  • Ballar i realitzar els exercicis al ritme de la música

Però no oblidem que el més important és gaudir i divertir-se. Visca la vida activa!

 

 

Gimnàstica per a persones grans

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *