Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Fullsizerender 8

Ja hem començat a celebrar el Nadal!

El divendres 16 de desembre a La Magnòlia vam començar les tradicionals celebracions de Nadal.  Quan s’acosten aquestes festes ens agrada realitzar alguna activitat especial. Enguany vam convidar una coral que ens va obsequiar amb una cantada de nadales perquè un Nadal sense música no seria un Nadal de veritat. Les nadales ens acostumen a agradar i a emocionar ja que comporten molts records de la infància, del caliu de les trobades amb la família,d’anècdotes viscudes i els moments compartits .

Vam viure moments d’emoció continguda, quan vam sentir “El noi de la mare” i moments d’efusivitat quan la coral va fer un bis per finalitzar l’actuació amb la nadala per excel.lència, el FUM FUM FUM que vam acompanyar nosaltres també amb les nostres veus.

La festa va culminar la amb un berenar per a tots  : residents, familiars,professionals i el grup convidat . La festa va ser molt bonica i emotiva! Moltes gràcies a tots els que ho vàreu fer possible i a totes les famílies que ens varen acompanyar!fullsizerender-9fullsizerender-14

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *