Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
Img 2789

Divendres, sessió musical

Els divendres acostumem a realitzar sessió musical. Les sessions es preparen en funció dels gustos i aficcions de les persones usuàries, des de música clàssica, òpera, zarzueles, cançons tradicionals catalanes, cançons populars, música de ball. L’objectiu, a més a més de passar una bona estona és treballar el record i les emocions. Amb un I Pad conectat a la televisió escoltem i visualitzem cançons. El divendres passat, l’activitat musical va consistir en fer memòria recordant les cançons en que apareix un nom de dona, com per exemple Noelia, Adelita, Maria de la O, etc, ens van sortir una bona colla, les vam escoltar i vam recuperar records adormits, però per sort no oblidats. Aquesta activitat sempre és un èxit, tot i que té la seva dificultat, totes les persones no tenim el mateix gust i quan fem l’audició de la cançó o composició, hem de fer un exercici de tolerància, a determinades persones només els agrada la música clàssica i a d’altres la lleugera per resumir-ho i hem d’anar alternant el tipus de música perque tothom acabi gaudint de la activitat. La música sempre ens evoca records que ens fan reviure emocions.
Per garantir l’èxit és important fer una bona recollida de dades de la Història de Vida de cada persona per utilitzar els estímuls musicals o d’altres tipus per generar el màxim benestar possible.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *