Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
138 ZOOMUMww

La Magnòlia a la revista La Torre de Barcelona

La Revista La Torre de Barcelona és una revista mensual dels barris de Sarrià, Les Corts, Sant Gervasi i l’ Eixample. A l’edició de la revista dels propers mesos, compaterem amb la col.laboració de la revista per fer extensius els nostres serveis com un dels centres referents del sector al barri.

Aquesta revista té diferents punts de distribució com farmàcies, comerços, cafeteries… en una de les properes edicions, es realitzarà un reportatge extens del centre. Us informarem! i moltes gràcies per seguir-nos!

 

http://www.latorredebarcelona.com/centre-dia-la-magnolia/

Centre de Dia La Magnòlia, més de 17 anys tenint cura de la gent gran

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *