Tel. 93 127 58 13 info@centredediabcn.org
00640 AndreydorinePanor–mica

André y Dorine

El dia 8 de setembre la fundació Pascual Maragall ens va convidar a l’estrena de l’ obra “André y Dorine” al teatre Poliorama de Barcelona.
Aquest sincer i emotiu espectacle que la companyia Kulunka ha portat a més de 15 països és una reflexió sobre la malaltia d’Alzheimer sense pronunciar una sola paraula. Els actors porten màscares que lluny de treure expressivitat, carreguen l’obra d’emotivitat.
André i Dorine són una parella d’ancians que han caigut en la monotonia, però un fet trenca aquesta monotonia: la malaltia d’alzheimer. L’obra es converteix en un viatge a través dels records, com es van conèixer, la passió que existia entre ells, el primer fill, l’admiració mútua.. i a la vegada mostra com la malaltia avança i va copsant el dia a dia de la parella.
Nosaltres, que treballem a diari amb persones que pateixen la malaltia, que acompanyem a les famílies en aquest llarg procès nomès podem dir que la obra ens ha deixat sense paraules. Emotiva i real.
El nostre agraïment a la fundació Pascual Maragall i a a totes aquelles persones que treballen i lluiten en el seu dia a dia per la malaltia.

André y Dorine

andre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *